Join the challenge!

Ervaar 1 week lang GRATIS hoe het bevalt om zelf met je hondje aan de slag te gaan!

Doe jij mee???

Wil jij leren je Doodle of Waterhond gezond, gelukkig en klitvrij te houden?

Wil jij ervaren hoe het is om het welzijn van je hondje in eigen handen te nemen?

Ik geef regelmatig speciale week challenges om jou te helpen het welzijn van je Doodle of Waterhond te verbeteren en om te ervaren hoe het is om zelf de vachtverzorging en gezondheid in eigen handen te nemen.

Labradoodle grooming challenge

Hoe werkt het?

Zodra je je hebt ingeschreven middels onderstaande button, ontvang je een bevestigings email met daarin de link naar de besloten FaceBook groep.

Zodra het moment daar is, ontvang je gedurende 7 dagen elke dag een email van mij met één expert tip over hoe je je hond gelukkig, gezond en klitvrij kunt houden.

Tevens krijg je automatisch toegang tot een speciale besloten Facebook groep, waarin je je foto’s, opmerkingen en vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met je mede “challengers”.

Aan het einde van de week doen we samen een Zoom call, waarin je eventuele vragen kunt stellen, kunt delen hoe het je bevallen is om het welzijn van je Doodle of Waterhond in eigen handen te nemen, gebruikmakend van mijn tips en tools. EN heb ik een totaal vrijblijvende, speciale, aantrekkelijke, eenmalige aanbieding voor je om een eventuele volgende stap te kunnen zetten.

Hoe nu verder?

Ik hoop op een zo groot mogelijke groep Doodle en Waterhonden baasjes!

Zodat jij je ervaringen kunt delen met zoveel mogelijk leden en zowel van hun kunt leren, als van mij.

Helemaal GRATIS!

Dus schrijf je NU in, deel deze pagina link met andere Doodle en Waterhonden baasjes, via Facebook, Linked In, Twitter,  Instagram etc

En let’s have some fun terwijl jij leert hoe je je lieveling de beste zorg kunt geven!

Laat onderstaand je gegevens achter, dan ontvang je de downloadlink z.s.m. in je mailbox.