Join the challenge!

Ervaar 1 week lang GRATIS hoe het bevalt om zelf met je hondje aan de slag te gaan!

Doe jij mee???

Wil jij leren je Doodle of Waterhond gezond, gelukkig en klitvrij te houden?

Maar vind je het spannend om die 1e stap te zetten en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken?

Elke 4 weken organiseer ik een speciale GRATIS Doodle Comfort & Care week om jou te helpen het welzijn van je Doodle of Waterhond te verbeteren en om te ervaren hoe het is om zelf de vachtverzorging en gezondheid in eigen handen te nemen.

Labradoodle grooming challenge

Hoe werkt het?

Zodra je je hebt ingeschreven middels onderstaande button, word je direct doorgestuurd naar de online leeromgeving en de community, waar je je vast kunt aanmelden en jezelf en je hondje voor kunt stellen.

Zodra het moment daar is, stuur ik, gedurende 7 dagen elke dag een post met één expert tip over hoe je je hondje gelukkig, gezond en klitvrij kunt houden.

Gedurende de week kun je in de community je foto’s posten, opmerkingen maken en vragen stellen en natuurlijk je ervaringen  delen met je mede “challengers”.

Aan het einde van de week doen we samen een Zoom call, waarin je eventuele vragen kunt stellen, kunt delen hoe het je bevallen is om het welzijn van je Doodle of Waterhond in eigen handen te nemen, gebruikmakend van mijn tips en tools. EN heb ik een totaal vrijblijvende, speciale, aantrekkelijke, eenmalige aanbieding voor je om een eventuele volgende stap te kunnen zetten.

Hoe nu verder?

Ik hoop op een zo groot mogelijke groep Doodle en Waterhonden baasjes!

Zodat jij je ervaringen kunt delen met zoveel mogelijk leden en zowel van hun kunt leren, als van mij.

Helemaal GRATIS!

Dus schrijf je NU in, deel deze link (https://dogcomfort.nl/5-dagen-challenge) met andere Doodle en Waterhonden baasjes, via Facebook, Linked In, Twitter,  Instagram etc

En let’s have some fun terwijl jij leert hoe je je lieveling de beste zorg kunt geven!

Laat je gegevens achter, verstuur bovenstaand inschrijfformulier, dan hoop ik je gauw te ontmoeten in de groep.