DoodleComfort workshops Welke workshop past bij jou?

Transformeer je Doodle, transformeer je leven

Wat is de reden dat jij wilt leren je Doodle zelf te trimmen? 

Is dat, omdat je op die manier een hele zak met geld op trimkosten wil besparen? Omdat je negatieve verhalen hebt gehoord over hoe sommige Doodles getrimd worden of misschien zelf een nare trimervaring hebt gehad? Is het omdat je je Doodle als je beste maatje beschouwd, hem de best mogelijke zorg wil bieden en zoveel mogelijk ZELF met hem wilt doen, in de hoop ook samen een sterkere band te ontwikkelen? Of is het alles in één? 

En wil je hem dan gewoon leren trimmen of misschien zelfs helemaal scheren? (dan zit je bij mij verkeerd helaas) OF durf jij UIT JE COMFORTZONE te treden, jezelf te stretchen, uit te dagen en leren hoe je je Doodle zodanig kunt trimmen dat hij er altijd op zijn mooist uitziet, met die typerende, prachtige, knuffelige Doodle look, zoals jij vindt dat ELKE Doodle eruit zou moeten zien? Maar dan ook nog zodanig dat je hem WEL gemakkelijk ZELF klitvrij en fluffy kunt houden?

Dan zit je hier goed.

DoodleComfort leert jou je Doodle op professionele wijze te trimmen, in de natuurlijke, fluffy look waar jij zo weg van bent. Zodat je Doodle er altijd zo uitziet, zoals hij als pup was: als een grote levende knuffelbeer….als 1e stap naar jouw nieuwe, DoodleComfortable leven.

Hoe bedoel je: als EERSTE stap?

Omdat bij een Doodle veel meer komt kijken dan de vachtverzorging alleen. Hun gezondheid en gevoeligheid hebben OOK speciale zorg nodig en dit zijn allemaal kansen voor jou om JOUW leven te transformeren, terwijl je dat van je Doodle transformeert. Maar dat begint bij een optimale vachtverzorging. Dus om die start zo laagdrempelig en gemakkelijk mogelijk voor je te maken, kun je kiezen uit diverse opties.

Als jij wil leren hoe je ZELF je Labradoodle of Waterhond weer als fluffy pup kunt trimmen ZONDER te scheren en ZONDER er een poedel van te maken, zijn er 2 manieren waarop je te werk kunt gaan:


Laagdrempelig & goedkoop

Je start met de online Klaar Met Klitten Introductieworkshop en kijkt daarna of je verder wil leren. 

High end 
Als je meteen klaar wil zijn, alle juiste trimspullen in huis wil hebben en mijn persoonlijke begeleiding wil hebben in het comfort van JOUW eigen huis, kies je meteen (of nadat je eerst de KMK workshop gedaan hebt) voor de VIP Trim 2-daagse. Nieuw is de VIP Weekend Workshop, waarbij we in een groepje van 3 baasjes op een prachtige locatie 2 dagen lang samen aan het werk gaan. 

Kies de manier van leren waar jij en je Doodle of Waterhond je het fijnst bij voelen.

Beide manieren leiden naar hetzelfde prachtige eindresultaat, want iedereen kan zijn Doodle leren trimmen, dus OOK JIJ!
Laten we samen de proef op de som nemen!

Op naar jouw nieuwe DoodleComfortable leven!

1. Online Klaar met Klitten workshop. NU TIJDELIJK € 47,00 i.p.v. € 97,00

Dit is de beste instap workshop als jij wilt leren trimmen. Je leert hoe je ZELF je Doodle klitvrij kunt maken en houden op een stressvrije, pijnloze en natuurlijke manier, zodat je het grootste probleem van Doodle vachtverzorging (klitten & vilt) voortaan ZELF kunt oplossen. ZONDER scheren en ZONDER lelijke happen van de schaar. Tevens de beste LIVE workshop om te ervaren of trimmen iets voor je is, zonder dat je meteen veel geld kwijt bent. DEZE UNIEKE INTRODUCTIEWORKSHOP IS EEN MUST VOOR ELK DOODLE EN WATERHOND BAASJE!

Labradoodle VIP trimworkshop

3. NIEUW!!! VIP Groeps Workshop: leren met en van andere Doodle baasjes

Als je jezelf en je Doodle of Waterhond wat quality time gunt, in het gezelschap van 2 andere baasjes en Doodles, biedt de VIP Weekend Workshop een luxe get away of soort van wellness uitje voor jou en je Doodle. Geen andere gezinsleden, postbode of wie dan ook om jou thuis af te leiden, maar 2 dagen (met wat oefentijd ertussen) de leukste manier van leren op de gezelligste manier EN ook nog de meeste prachtige locatie in het midden van het land (dus voor iedereen bereikbaar) voor dat echte vakantiegevoel. Welk seizoen het ook is. En als je wil kun je zelfs blijven logeren!. Inclusief alle benodigde trimspullen en trimtafelset. Nu TIJDELIJK voor een SPECIALE INTRODUCTIEPRIJS!

Labradoodle privé trimworkshop

3. VIP 2-daagse

Als jij liever mijn persoonlijke trimbegeleiding en coaching krijgt in het comfort van je eigen huis. Als je meteen klaar wilt zijn inclusief de aanschaf van de juiste, professionele tools en als jij jezelf en je Doodle of Waterhond het GROOTST MOGELIJKE CADEAU wilt geven vol met quality time voor jullie saampjes. Kies je voor mijn VIP Trim 2-daagse. Dan kom ik 2 dagen naar jou toe (met 8 weken ertussen, waarin je met de geleerde kennis en tools gaat oefenen), neem meteen alle benodigdheden voor je mee en leer je alles dat ik weet. Als bonus krijg je de stap voor stap instructievideo's als digitaal naslagwerk EN 1 jaar lang gratis toegang tot de Comfort & Care Academy.

Labradoodle trimopleiding

5. Doodle Vitaal Trimopleiding: ALLEEN voor baasjes die trim professional willen worden!

Ben je dol op Doodles? Zou je ze elke dag wel om je heen willen hebben en zou je het liefst een carriere switch maken om fulltime of parttime Doodletrimmer te worden? En niet alleen de vacht te verzorgen, maar baasjes ook advies te geven over de gezondheid van hun Doodle? De deuren van de unieke DoodleVitaal trimopleiding staan weer open. Ben jij erbij? Vraag dan snel meer info aan.

Speciaal: coachingtraject om je Doodle te gebruiken als je spiegel en life & succes coach

Honden coaching

6. Baas over je Doodle, Baas over je Leven spiegelcoaching traject

Loopt jouw leven niet helemaal zoals je wil? Gaan er bepaalde dingen stroef, heb je continu het idee tegen de stroming in te zwemmen? Voel je je gespannen (fysiek) of gestresst (mentaal) en voel je de behoefte om vrij te zijn van alles wat je tegen lijkt te houden om het leven van je dromen te leiden, waarvan je weet dat het mogelijk is, maar het lukt je maar niet. Heb je alles al gedaan om jezelf te fixen, maar lijkt niks te helpen? Kortom: mis je een groot stuk zelfleiderschap en zie je dat terug in hoe je Doodle op jou reageert? Hoe zou het dan voor je zijn om je Doodle te gebruiken als jouw personal life en succes coach? Lees HIER verder hoe ik jou SAMEN met je Doodle op je zielspad help te brengen (want waarschijnlijk is dat wat je onbewust zoekt).