Dank voor je aanvraag. Leuk dat je interesse hebt in de VIP 2-daagse!

Lees onderstaand even verder...

Zou je voor nu 4 dingen voor me willen doen?

Wat leuk dat je meer wilt weten over de VIP 2-daagse!

  1. Op deze pagina vind je de gedetailleerde info. Maar, omdat het belangrijk is om je eerst in te lezen over wat er allemaal bij Doodle vachtverzorging komt kijken, wil ik je vragen EERST HIER te klikken om mijn gratis e-book te lezen.
  2. Via onderstaande button krijg je toegang tot de gratis community waar je al je vragen kunt stellen, foto’s en video’s kunt posten en kunt connecten met andere Doodle Doeners en met mij.  Ik ben onlangs gestopt met het versturen van automatische e-mails, omdat ik niet van spammen houd en vertrouw erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden 😉
  3. Om dat gevoel te versterken organiseer ik bij voldoende nieuwe leden in de groep, elke maand een gratis Comfort & Care week waarin ik je wijs maak ik in wat basisbeginselen van Doodlevachtverzorging en Doodle gezondheid en je de beste, leukste eerste trimervaring krijgt op de meest laagdrempelige manier!
  4. Als je nu meteen al aan de slag wilt check dan HIER mijn eenmalige introductiedeal, waarmee je de 3 belangrijkste basisvaardigheden leert met maar liefst € 77,00!!! korting
Doodletrimster Wanda Klomp