Dank voor je aanvraag. Leuk dat je mijn e-book gaat lezen!

PS. Je ontvangt binnen enkele minuten een mail met meer info. Niks ontvangen? Check dan even je spambox. Scroll nu naar onderen...

Zou je voor nu even 4 dingen voor me willen doen?

Wat goed dat je mijn e-book hebt aangevraagd!

  1. De mail met download link zal spoedig in je inbox verschijnen. Voeg voor de zekerheid info@dogcomfort.nl even toe aan je mailbox, om er zeker van te zijn dat mijn mailtjes niet in je spambox belanden.
  2. Laten we meteen connecten. Op mijn Doodle Vitaal FaceBook groep kun je al je vragen stellen over vachtverzorging en gezondheid en post ik elke dag een bericht ter inspiratie, dus word gelijk even lid!
  3. Schrijf je HIER vast in voor de GRATIS Doodle Comfort & Care week waarin je de beste & leukste trimervaring krijgt op de meest laagdrempelige manier!
  4. Als jouw Doodle of Waterhond 6 maanden of ouder is en je nu meteen al aan de slag wilt, check dan HIER mijn eenmalige introductiedeal, waarmee je de 3 belangrijkste basisvaardigheden leert met maar liefst € 77,00!!! korting
Doodletrimster Wanda Klomp