Dank voor je aanvraag. Leuk dat je mijn e-book gaat lezen!

PS. Je ontvangt binnen enkele minuten een mail met meer info. Niks ontvangen? Check dan even je spambox. Scroll nu naar onderen...

Zou je voor nu even 4 dingen voor me willen doen?

Wat goed dat je mijn e-book hebt aangevraagd!

  1. Via onderstaande button krijg je toegang tot het e-book. Ik ben gestopt met het versturen van automatische e-mails, maar vertrouw erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden ūüėČ
  2. Om dat gevoel te versterken maak ik je tevens gratis lid van de Doodle Doeners community waar we kunnen connecten en waar je al je vragen kwijt stellen over vachtverzorging en een natuurlijke  gezondheid. Hier post ik regelmatig een bericht ter inspiratie, dus graag tot daar!
  3. Schrijf je HIER OOK vast in voor de GRATIS Doodle Comfort & Care week waarin je de beste & leukste trimervaring krijgt op de meest laagdrempelige manier!
  4. Als jouw Doodle of Waterhond 6 maanden of ouder is en je nu meteen al aan de slag wilt, check dan HIER mijn eenmalige introductiedeal, waarmee je de 3 belangrijkste basisvaardigheden leert met maar liefst ‚ā¨ 77,00!!! korting
Doodletrimster Wanda Klomp