DoodleComfort LIVE workshop aanbod Welke workshop past bij jou?

Als jij wilt leren hoe je ZELF je Labradoodle of Waterhond weer als fluffy pup kunt trimmen ZONDER te scheren en ZONDER er een poedel van te maken, zijn er 2 manieren waarop je te werk kunt gaan:


1. Laagdrempelig & goedkoop

1. Je start met LIVE workshop 1 en kijkt daarna verder.
2. Als je na stap 1 de smaak te pakken hebt ga je verder met workshop 2

High end 
Als je meteen klaar wilt zijn, alle juiste trimspullen in huis wilt hebben en mijn persoonlijke begeleiding wilt hebben in het comfort van JOUW eigen huis, kies je meteen (of na stap 1) voor stap 3.

Kies de manier van leren waar jij en je Doodle of Waterhond je het fijnst bij voelen.
Beide manieren leiden naar hetzelfde prachtige eindresultaat, want iedereen kan zijn Doodle leren trimmen, dus OOK JIJ!
Laten we samen de proef op de som nemen!

GRATIS Doodle Comfort & Care introductieweek!

Als jij zelf wilt leren trimmen en meer wilt weten over hoe je het welzijn van je Doodle of Waterhond in eigen handen kunt nemen, is dit de leukste, beste, meest leerzame, gezellige manier...en nog GRATIS ook! Krijg een week lang elke dag tips en ga meteen ZELF aan de slag! Ontdek HIER snel wat de Comfort & Care week allemaal inhoudt en schrijf je in voor de eerstvolgende keer!

1. LIVE Klaar met Klitten workshop. NU TIJDELIJK € 47,00 i.p.v. € 97,00

Dit is de beste instap workshop als jij wilt leren trimmen. Je leert hoe je ZELF je Doodle klitvrij kunt maken en houden op een stressvrije, pijnloze en natuurlijke manier, zodat je het grootste probleem van Doodle vachtverzorging (klitten & vilt) voortaan ZELF kunt oplossen. ZONDER scheren en ZONDER lelijke happen van de schaar. Tevens de beste LIVE workshop om te ervaren of trimmen iets voor je is, zonder dat je meteen veel geld kwijt bent. DEZE UNIEKE INTRODUCTIEWORKSHOP IS EEN MUST VOOR ELK DOODLE EN WATERHOND BAASJE!

Labradoodle trimtafel

2. LIVE trimworkshop "Leer je Doodle weer als fluffy pup te trimmen in 7 stappen"

Dit is DE WORKSHOP als jij, na stap 1, besluit dat je het welzijn van je Doodle of Waterhond volledig in eigen handen wilt nemen EN je hondje wilt leren trimmen in die typerende fluffy look die JIJ zo mooi vindt.

Labradoodle privé trimworkshop

3. VIP 2-daagse

Als je jezelf en je Doodle of Waterhond het GROOTST MOGELIJKE CADEAU wilt geven en meteen klaar wilt zijn, inclusief aanschaf van de juiste, professionele tools, kies je voor mijn VIP 2-daagse. Dan kom ik 2 dagen naar jou toe (met 8 weken ertussen, waarin je met de geleerde kennis en tools gaat oefenen), neem meteen alle benodigdheden voor je mee en leer je alles dat ik weet. Als bonus krijg je de stap voor stap instructievideo's als digitaal naslagwerk EN kijken we naar de gezondheid van je Doodle inclusief de nodige natuurlijke aanpassingen qua voeding, vaccinaties, ontwormingen en anti-vlooien en teken middelen.

Labradoodle trimopleiding

4. Doodle Vitaal Trimopleiding

Ben je dol op Doodles? Zou je ze elke dag wel om je heen willen hebben en zou je het liefst een carriere switch maken om fulltime of parttime Doodletrimmer te worden? En niet alleen de vacht te verzorgen, maar baasjes ook advies te geven over de gezondheid van hun Doodle? In januari 2022 gaan de deuren van de unieke DoodleVitaal trimopleiding weer open. Ben jij erbij? Vraag dan snel meer info aan.