Wie ben ik (in 't kort)

Laat ik me even voorstellen: Hallo, ik ben Wanda Klomp (dochter van trimster en Waterhondenfanaat Greet Romeijn (Quaciendas.nl), lifecoach, allround hondentrimster en veelzijdig ondernemer, maar ook boekenwurm pur sang, muziekliefhebster (en beetje zangeres) , schrijfster, vrouwtje van Barbet Joy en sinds juli 2017 tevens trotse moeder van een heerlijk zoontje, genaamd Tim)

In 2011 heb ik Doodle en Waterhonden vachtverzorging op de kaart gezet om baasjes zelfredzaam te maken en ze te helpen de band met hun hond middels vachtverzorging te versterken.

Het is geweldig dat deze zogenaamd niet-verharende, hypoallergene rassen nu ook de levens verrijken van mensen die nooit eerder een hond konden aanschaffen, vanwege hun allergieen of ademproblemen. Maar omdat deze geweldige honden met hun heerlijke karakter en prachtige, fluffy vachten tevens de meest onderhoudgevoelige rassen ter wereld zijn, beseffen veel baasjes niet waar ze aan beginnen als ze een pup in huis nemen.

En aangezien nog steeds veel experts (hondentrimmers, fokkers) verkeerde of onvoldoende informatie geven over de benodigde vachtverzorging van deze honden, heb ik het mijn missie gemaakt om de juiste, eerlijke informatie te verschaffen en baasjes zoveel mogelijk zelfredzaam te maken op het gebied van Doodle en Waterhonden vachtverzorging.

Via mijn blogs, Facebook pagina, Youtube video’s, websites, online trainingen en mijn Engelstalige boek “From Scruffy to Lovely, How to keep your Doodle healthy, happy and tangle free?” hoop ik zoveel mogelijk Doodle baasjes wereldwijd te helpen het welzijn van hun hond in eigen handen te nemen.

Wil jij ook het welzijn van je Doodle in eigen handen nemen en de band met je hondje versterken? Of ben jij die eeuwige klitten gewoon zat en wil je weer dat je Doodle of Waterhond er als pup uit komt te zien? Neem dan contact met mij op voor een prive trimworkshop of trimbeurt bij jou aan huis.

Liever eerst meer informatie? Download dan HIER mijn GRATIS ebook vol handige tips die ieder Doodle baasje zou moeten weten.

Ik hoop jou en je Doodle of Waterhond gauw te ontmoeten!

Groetjes Wanda (PS klik HIER als je mijn LANGE intro wilt lezen)

Doodletrimmer Wanda Klomp

Wat doet DoodleComfort?

DoodleComfort is dé vachtexpert voor doodles, daterhonden en andere rassen met fluffy, klitgevoelige vachten.

Vanuit COMFORT voor je Doodle (trimmen moet ontspannend zijn en niet pijnlijk of stressvol) en COMFORT voor het baasje (geen stress, geen frustraties, geen tijd- en geldverspilling, enkel genieten en quality time met je hondje).

DoodleComfort biedt een totaaloplossing op maat om vachtproblemen, zoals klitten en vilt te helpen voorkomen en het leven met je Doodle NOG aangenamer te maken.

Hoe doet DoodleComfort dat?

Door jou de juiste, open en eerlijke informatie te verschaffen, waardoor jij als baasje weloverwogen keuzes kunt maken op het gebied van vachtverzorging. Door jou als baasje de vaardigheden en tools te leren die jou helpen het welzijn van je Doodle of Waterhond in eigen handen te nemen.

Door jou als baasje te helpen de band met je Doodle te versterken op basis van gelijkwaardigheid, wederzijds respect, teamwork en natuurlijk leiderschap

EN door elke Doodle of Waterhond als individu te bekijken, de vachtverzorging te bieden die past bij de vachtstructuur, de look te geven die past bij de lichaamsbouw en botstructuur en het hoofd zodanig te trimmen dat de unieke persoonlijkheid van je Doodle perfect tot uiting komt!

Zo ziet jouw Doodle of Waterhond er na elke trimbeurt weer uit, zoals hij eruit hoort te zien: als dat schattige. fluffy beertje waarop je verliefd werd als pup!

Enthousiaste klanten

quote-light
"Wat een fijne dag, leuke trucjes bijgeleerd. Ondanks de winderige dag heeft Loesje zich voorbeeldig gedragen. Dank je wel Wanda, doe zo voort! Groetjes Lilianne en een dikke poot van Loesje."
Lilianne & Loesje
quote-light
"Gisteren met Bassa naar een puppy gewenningsworkshop Vachtverzorging van Wanda Klomp. Superdag gehad. Wanda, bedankt voor deze topdag! Veel geleerd, veel gedaan! Tot over een maand. Groeten."
Wendy & Perro
quote-light
"Ik heb hier lang naar uitgekeken, maar het was het wachten waard! Een hoop werk, maar het resultaat is er naar: Djodjo is weer erg mooi. Bedankt!"
Wilma