Wie is DoodleComfort?

Ik ben Wanda Klomp, dit is mijn 10 jarige Barbet Joy (die sinds de start mijn fluffy side-kick en eigen life coach is geweest) en ik ben de Doodle Transformatie coach.

Als professionele life coach help ik het leven van vrouwen te transformeren; ze te stoppen met zichzelf te saboteren en in plaats daarvan joy, flow, ease en overvloed in hun leven te brengen … kortom ze te helpen in alle aspecten van hun leven vrij te zijn, zoals het leven zou moeten zijn.

Als professionele trimmer, gespecialiseerd in Labradoodles en Waterhonden leer ik baasjes hoe ze hun hond ZELF gemakkelijk klitvrij & fluffy kunnen houden en hoe ze hun Doodle letterlijk transformeren in de beste, mooiste versie van zichzelf.

Als gecertificeerde Hond  Natuurlijk Gezond consultant help ik baasjes de fysieke en mentale gezondheid van hun Doodle te transformeren, zodat ze ZELF allergieën, huidproblemen, darmproblemen en andere kwalen en ziekten veroorzaakt door chemische middelen kunnen voorkomen. En leer ik ze op de juiste wijze om te gaan met de gevoeligheid van hun Doodle (die zich vaak uit in angst, onzekerheid, rusteloosheid en overprikkeling), vaak veroorzaakt door diezelfde chemicaliën.

In 2011, toen Doodles net populair begonnen te worden in Nederland en er op internet nog geen informatie was over Doodle vachtverzorging (omdat het trimmen tot dan toe enkel door professionele trimmers werd gedaan; met de komst van Doodles veranderde dat ), zag ik een kans om mijn life coaching vaardigheden te combineren met mijn trim expertise door trimworkshops te geven aan baasjes. Omdat de meeste baasjes nog nooit een hond hadden gehad, waren ze vaak onwetend over een optimale vachtverzorging, dus ik zag het als een perfecte kans om ze te helpen niet alleen de band met hun Doodle te versterken, gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en teamwork. Maar ook hun natuurlijke leiderschap te vergroten.

Fast forward naar nu: tijdens de laatste 11 jaar van het werken met baasjes terwijl ik daarnaast werkte aan mijn eigen persoonlijke en spirituele (en zakelijke) groei, kwam ik tot het besef dat het helpen baasjes zelfredzaam te maken in de vachtverzorging van hun Doodle, slechts 1 aspect is van wat ik “DoodleComfort” noem; een nieuwe manier van naar het leven kijken door de ogen van je Doodle. Er is zoveel meer dan dat en het zou een gemiste kans zijn om daar niks mee te doen.

Ik geloof dat Doodles HIER zijn voor een reden. Als fluffy engelen op aarde. Niet ALLEEN om ons te helpen anders naar het leven te kijken, maar om ons te begeleiden bij het leren van onze levenslessen (die voor iedereen anders zijn). Om ons te helpen te re-connecten met ons ware zelf en met de natuur EN om ons leven te transformeren. Zodat wij ons paradijs op aarde kunnen bouwen: een natuurlijk gezond leven, vol joy, ease, flow, overvloed en vrijheid. Omdat we het allemaal in ons hebben om zo te leven. Sterker nog: het is ons GEBOORTERECHT om zo te leven. We hoeven ons enkel te laten leiden door onze Doodles.

Leren hoe je je Doodle ZELF kunt trimmen in de beste versie van zichzelf, is de eerste stap om je leven te transformeren. Want het betekent dat je verantwoording neemt voor jezelf en je Doodle. Dat je voor niks minder dan meesterschap gaat. Je jezelf strecht, uit je comfortzone stapt, in jezelf en je Doodle  investeert (in energie, tijd & geld) en dat je groeit, zodat ook JIJ de beste versie van jezelf wordt. En wanneer jij de beste versie van jezelf wordt, KAN het niet anders dan dat je leven ten goede mee verandert.

Ik ben hier om je door dit proces heen te loodsen (want er is niets dat ik liever doe). Om te beginnen door je te leren hoe je je Doodle ZELF kunt trimmen in de natuurlijke, fluffy look waar jij zo dol op bent.

Ben je er klaar voor om jouw leven EN dat van je Doodle te transformeren?

Start dan met het downloaden van mijn GRATIS e-book: “6 Geheimen om je Doodle klitvrij te houden”: al sinds 2013 HET e-book dat voor honderden baasjes wereldwijd de 1e stap is geweest naar een optimale Doodle vachtverzorging!

doodlecomfort-wanda-1-scaled-1-scaled-1.jpg

Wil jij met mijn GRATIS e-book te weten komen wat de 6 geheimen zijn om je Doodle klitvrij te houden?